Hoppa till sidans innehåll

Mycket som hänt sedan sist...

29 SEP 2019 09:40
  • Uppdaterad: 15 OKT 2019 19:07

Det var några månader sedan det kom upp något nytt här, men det har hänt en massa skoj under den tiden.

Bland annat har vi haft många som tävlat för klubben under sommaren och även nu, in på hösten. Fina resultat och härlig stämning har det varit mellan ekipagen och deras team. Både duktiga hoppryttare och dressyrryttare har varit och tävlat med mycket framgångar. Vi har även nu under hösten ett ponny lag från klubben med i dressyr elitserien. 

En ponny tävling på Söderby anordnade klubben själva med klasserna LC:1, LB:1 och en lag klass i div 2. Det ryktades om att det var en händelserik dag med både strömavbrott och blåst. Men att vädret senare gav med sig och det blev ett fint avslut på dagen. Tre av Österåkers egna ryttare var med och tävlade med fina resultat. Nu väntas ännu en tävling i höst som Österåker kommer att anordna tillsammans med Stora Wäsby, också det på Söderby. Där kommer tredje omgången av elitserien i ponny dressyr att gå av stapeln.

Ungdomsektionen tog lite sommarlov men är nu igång för fullt med massa ny insperation. Snart kommer planerna på roliga aktiviteter bli till värklighet, håll utkik!

Skribent: Clara von Stedingk
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Ni följer väl oss på instagram? 📸

@osterakerssportryttare @osterakerssportryttare.us 

 

 

 

Postadress:
Föreningen Österåkers Sportryttare - Ridsport
Camilla D´ailly, Fritz Janssons väg 11C
18470 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info