Hoppa till sidans innehåll

Ersättning till ryttare som tävlar för Österåkers Sportryttare

02 DEC 2008 09:14
För att stimulera tävlande ekipage så har Österåkers Sportryttares styrelse beslutat att från och med 2009 utdela en del av kalkylerat överskott till ekipage som tävlar och placerar sig för Österåkers Sportryttare och vid anmodan ställer upp i lagsammanhang.
  • Skapad: 02 DEC 2008 09:14

Detta kommer att bygga på ett pottpoäng system som följer poängtabellen i TR, med tillägget att placering i lokal tävling ger halva poängen jämfört med regional tävling. Antalet ryttare som får ta del av pottpengarna bestäms från år till år beroende på ekonomin.  

Ryttare som tävlar med flera hästar får endast pottpengar för en av dessa. Ryttare ansvarar själva för att skicka in tävlingsresultat till styrelsen.    

Dessutom så kommer man att från och med 2009 kunna ansöka om tävlingsbidrag. Detta kan man få om man har deltagit i: * SM * Lag SM * Årgångs Championat * Elit tävling Man kan få 1000 kr i tävlingsbidrag.  

Villkoret för att få bidrag eller för att få ta del av pottpengarna är att man ställer upp som funktionär på en av ÖSR`s tävlingsdagar under året. Två halva dagar som funktionär vid olika tillfällen räknas som en tävlingsdag. Funktionärs intyg får man av tävlingsledare eller styrelseledamot och detta ska biläggas ansökan.  

Ansökan för året görs senast 15 januari året efter tävlingsåret. Blankett för ansökan finns att hämta på hemsidan. Bidrag och pottpengar betalas ut då resultat fastställts för Österåkers Sportryttare dvs efter årsmötet respektive år.    

Det är Österåkers Sportryttares ambition att dela ut pottpengar och bidrag till alla som söker. Vi vill dock reservera oss för att om ekonomin inte tillåter att betala ut till alla bidragsökande, så ska ÖSR ha möjlighet att skära ner i ansökningarna.

 

 

 

 

 

 

 

         

Skribent: Pia Mårdh

 

 

 

Ni följer väl oss på instagram? 📸

@osterakerssportryttare @osterakerssportryttare.us 

 

 

 

Postadress:
Föreningen Österåkers Sportryttare - Ridsport
Camilla D´ailly, Fritz Janssons väg 11C
18470 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info